miercuri, 29 iulie 2009

casuta fistichie


Qb este numele casei fistichii pentru copii, iar variantele de personalizare sunt nenumarate. Pe site-ul de prezentare casa poate fi vizualizata inainte de a fi comandata iar la capitolul culori se pot incerca toate combinatiile intre cele 24 de nuante disponibile.

Mai mult decat atat, pentru ceva mai multi bani se poate obtine si o casa cu imprimeu la exterior sau la interior. Modelele de printuri puse la dispozitie sunt viu colorate si potrivite cu ideea de casa de poveste: mere rosii ca focul pe fond verde, flori de cires, frunze, fluturi etc.
Daca nu aveti o casa in curtea careia sa ii aduceti copilulului locul de joaca mult visat, atunci puteti opta pentru o dimensiune redusa pe care sa o puteti plasa in apartament spatios.
Sau daca in vacanta de vara duceti copilul la tara, puteti opta si pentru varianta casa in copac. Optiunile sunt nenumarate iar in functie de preferinte pretul poate varia intre 600 si 1000 de euro.
Materialul din care este construita casa este de cea mai buna calitate iar producatorul afirma ca finisajele sunt impecabile, astfel incat sa nu existe riscul ca cel mic sa se accidenteze.

Niciun comentariu: