joi, 10 decembrie 2009

PENTRU LUCIANA


http://zilepentruluciana.wordpress.com/2009/11/24/luciana/#comments
Luciana poartă numele tatei şi n-a împlinit încă 5 ani. La frageda vârstă de 2 ani, când copiii se pregătesc de grădiniţă, ea a schimbat biberoanele pe perfuzii. Diagnosticul a sunat necruţător pentru ea şi părinţii ei: leucemie acută limfoblastică.

După 2 ani de chimioterapie, boala a dat semne că cedează, iar medicii credeau că şansele de vindecare ale fetiţei depăşesc 95%. Speranţa avea, însă, să devină disperare în octombrie 2009. Reuşise să meargă şi ea 2 săptămâni la grădiniţă. Erau părinţi fericiţi, cu un copilaş sănătos.

Şi totusi, Luciana s-a întors în spital, cu recidivă la nivelul Sistemului Nervos Central.

În prezent, Luciana Maria Rechiţean se afla din nou internată la Spitalul de Pediatrie Cluj, unde i se administrează chimioterapie. Medicii spun ca o nouă recidivă i-ar putea fi fatală.

În toată această mare de negru, există o speranţă: pentru ca Luciana să redevină un copil normal, ca să poată merge la grădiniţă, să crească mare şi să se bucure împreună ca o familie, singura soluţie este un transplant într-o clinică din străinătate. Din cauza stării de sănătate a Lucianei, medicii recomandă ca transplantul să fie făcut cel târziu în luna ianuarie a anului 2010, ceea ce înseamnă că avem prea puţin timp la dipoziţiei şi că nu vom reuşi fără ajutor să strângem aceşti bani.

Costurile unei astfel de intervenţii sunt de peste 150.000 euro, iar părinţii Lucianei apelează la ajutorul nostru pentru a strânge bani pentru zilele fiicei lor.

Îi putem ajuta să redevină o familie fericita donând, fiecare, atât cât ne lasă inima şi cât putem. Din puţinul fiecăruia putem oferi o şansa la viaţă şi un viitor sănătos unui copil cu ochii luminoşi.

CLIK PE TITLU PENTRU A VEDEA CUM POTI DONA SI TU

Niciun comentariu: